По всяка вероятност младежът е шофирал джипа Рейндж Ровър с много

...
По всяка вероятност младежът е шофирал джипа Рейндж Ровър с много
Коментари Харесай

Шофьорът на разцепения джип в Пловдив - с книжка от 3 г. и провинения на пътя

По всяка вероятност младежът е карал джипа " Рейндж Ровър " с доста висока скорост по правия бул., тъй като колата е разцепена на две елементи след удара в чинарите в разграничителната линия, осведоми.

Кристиян Екмекчиян е наследник на служителката на КАТ-Пловдив Петя Екмекчиян, която работи в отдел " Регистрации ", оповестява локалният уебсайт " Трафик Нюз ". Момичето, което е пътувало на предната седалка и почина също на място, е 20-годишната Теодора Николова, прецизира медията.

Кристиян е студент в Пловдивския университет. Паралелно с това е съучастник във компанията на татко си Антон Екмекчиян " Аква де разкош ". На този стадий към момента няма информация чия благосъстоятелност е джипа, който е със софийска регистрация. Според Facebook профила на младежа, той работи в автокъща.

В болничното заведение остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Те са настанени във Втора клиника по хирургия в УМБАЛ " Св. Георги " в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания.

С тях беше докаран и 56-годишният пожарникар Димитър Галчев, който е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Лекарите дават всичко от себе си в грижата и за тримата пациенти, обявиха от болничното заведение.

Тежкият пътен случай стана тази нощ към 3.30 часа на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември ".

По първична информация джипът е идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия на бул. " Руски " и се е блъснал поредно в няколко големи дървета.

Според специалисти, скоростта с която се е движил тежкият джип, е била към 200 км/час.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР